fbwentertainmentontwikkeling

wij

Pieter en de rest...

Pieter en de rest...

Welkom op de site van FBW entertainmentontwikkeling. Een bedrijfje dat zijn oorsprong vindt in 1986. Toen coördineerde Pieter Schipmölder, de eigenaar, voor het eerst een Bevrijdingsfestival in Amsterdam. Met veel plezier organiseerde hij tot 2010 (de 25ste keer) dit unieke evenement. 

De basis van het bedrijf is Pieter maar eigenlijk doe je dan veel mensen tekort. De werkstijl kenmerkt zich namelijk door veel verschillende vormen van samenwerking.  Zo zijn het bijvoorbeeld de freelance artiesten die ons gezicht naar buiten bepalen. Terwijl het vaak de trouwe klant is die ons een plek geeft om onze kunsten, in de breedste zin van het woord, te vertonen.

Op de overige pagina's vindt u meer informatie over onze werkzaamheden. Wellicht dat we ook u binnenkort tot een van onze relaties mogen rekenen.


FBW entertainmentontwikkeling
Hengstdalseweg 307
6523 EK Nijmegen

06-55 38 1985
Pieter Schipmölder

pieter@theateretappe.nl

De Theateretappe

Op de site www.theateretappe.nl kunt u informatie vinden over de verhuur van Theaterwagens en de Theateretappe. Deze activiteiten vormen de core-business van het bedrijf.

 

http://www.theateretappe.nl

Topera op Summertime Breda

Zaterdag 2 juni 2011 stond de Topera op het Summertime-festival te Breda. Een fantastisch optreden met zeer lovende reacties.

Wij verhuren ook

Wij verhuren ook
Het veelzijdige Podiumterras

Uit het archief

Uit het archief

In juni 1999 zijn wij verhuisd naar ons huidige pand. De buren keken wel een beetje raar toen we onze spullen binnen brachten. Nu komen ze regelmatig in onze loods kijken naar de nieuwe producties.

Het Adres:
FBWentertainmentontwikkeling
Dukdalfweg 34
1041 BE Amsterdam
020 - 6387219
Info@fbwentertainmentontwikkeling.nl